Română      Русский

Tel: 022 78-10-40


Bd. Alba-Iulia 202,Chişinău

Vreau o programare
 

 

Prima pagină  »  Stomatologie  »  Estetica dentară  »  Cosmetica dentară
Cosmetica dentară

Cosmetica dentara este parte a esteticii dentare si are ca scop imbunatatirea aspectului dintilor, prin albirea dentara si aplicarea de bijuterii dentare. Albirea dentara este o manopera prin care culoarea dintilor este modificata de la nuanta lor naturala la o nuanta mai deschisa.

ALBIREA DINTILOR IN CABINET

Abirea in cabinet consta in aplicarea unui gel cu substanta activa pe suprafata a dintelui dupa ce s-a realizat izolarea gingiei si a partilor moi. Este activat de o lampa speciala. In acest timp pacientul sta relaxat pe scaun intr-o ambianta placuta . Este o metoda rapida si foarte eficienta, durata tratamentului fiind de aproximativ o ora si jumatate. Rezultatele albirii sunt spectaculoase, se pot obtine albiri in medie cu 2-4 nuante mai deschise.

Inainte de albirea dentara este necesar detartrajul si periajul profesional cu cel putin 24 h inainte. Dupa tratamentul de albire se recomanda evitarea consumului de bauturi colorate, iar fumatul este interzis. E posibila aparitia unei usoare sensibilitati dentare pentru 1-2 zile care poate fi combatuta prin aplicatii cu o solutie cu fluor.

ALBIREA DINTILOR ACASA

Pentru albirea realizata acasa e necesara confectionarea unei gutiere care se aplica pe dinti, aceasta fiind realizata in laboratorul dentar. In gutiere se aplica gelul.. Este destinata pacientilor care vor o albire graduala.Gutierele se poarta cateva ore in fiecare zi pana la obtinerea rezultatului dorit. Se poate folosi si ca metoda de mentinere a rezultatului obtinut prin albirea dintilor in cabinet.

 Prima pagină  »  Stomatologie  »  Estetica dentară  »  Cosmetica dentară

© 2021 EliteMed Stomatologie, Chişinău   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS