Română      Русский

Tel: 022 78-10-40


Bd. Alba-Iulia 202,Chişinău

Vreau o programare
Previous Next

DANTURA DUMNEAVOASTRĂ ESTE MISIUNEA NOASTRĂ!

Noi avem grija de sanatatea d-voastra prin tratamentele pe care le oferim, cit si prin masurile stricte de igiena si sterilizare, folosid materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.

Studiul si tratamentul afectiunilor aferente gatului, nasului si urechilor.

Otorinolaringologia (ORL) se ocupă cu tratarea infecţiilor şi inflamaţiilor urechii, osului temporal, nasului şi sinusurilor paranazale, cavităţii bucale, faringelui, laringelui, traheei, esofagului, precum şi cele ale structurilor adiacente, fibroscopie nazala si laringiana,  aspiraţii auriculare, cauterizări pentru sângerările nazale, în funcţie de diagnosticul prezentat.

Cabinetului de pediatrie pentru monitorizarea dezvoltării normale a copilului

Pediatria studiază şi tratează bolile întâlnite la copii. Părinţii se pot adresa cabinetului de pediatrie din cadrul policlinicii noastre pentru monitorizarea dezvoltării normale a copilului, pentru recomandări privind alimentaţia în funcţie de vârsta copilului, profilaxie boli de nutriţie şi vaccinări, diagnosticare şi tratament pentru afecţiuni acute şi monitorizarea afecţiunilor cronice.

 

 


Bine aţi venit!

Infiintat in anul 2016 CENTRUL MEDICAL ELITEMED reprezinta o alternativa de satisfacere a cererii de servicii de sanatate.

CENTRUL MEDICAL ELITEMED doreste sa aduca prin activitatea sa un suport de specialisti si tehnica superioara care sa asigure rapiditate, eficienta, calitate in realizarea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate.

Prin impletirea factorului uman reprezentat de o echipa de profesionisti dedicati, cu cel tehnic asigurat de o aparatura performanta, Centrul Medical EliteMed ofera o gama diversificata de investigatii si tratamente.

In anul 2016 am deschis clinica dotata cu aparatura performanta si personal pregatit profesional. Principalele atribute ale clinicii sunt: excelenta, solutii integrate, implementarea unui amplu sistem de management al calitatii, rezultate in timp real.

Serviciile noastre

STOMATOLOGIE

 

Dantura Dumneavoastră este misiunea noastră!


ORL

 
Aparatul OPTOMIC OPTIMUS de ultimă generaţie oferă cel mai calitativ tratament!

PEDIATRIE

 

Sănătatea copilului dumnevoastră este în siguranţă alături de clinica "ELITE-MED"


 

RADIOGRAFIE

 

Imagistica Dentara si Maxilo-faciala Radiografie dentara, Panoramica OPG, Reroalveolara.


 

MEDICINA INTERNĂ

 
Medicina internă se ocupa de afecțiunile organelor interne.

CARDIOLOGIE

 
Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge
     

Locatia eleganta, ambianta calma, personalul orientat spre pacient sunt ingredientele unei prime întâlniri bune. Echipa medicală este formată din medici profesioniști, aparatura de ultima generație si laboratorul de top va pot asigura un act medical de calitate atat preventiv cat si curativ la preturi rezonabile.


Tur Virtual


© 2021 EliteMed Stomatologie, Chişinău   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS